Plzeňské tajemství v marinádě recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 lžíce olej
1 špetka sůl
2 ks vejce
2 lžíce solamyl
1 ks cibule
4 plátky maso
1 lžička pepř
1 lžička plnotučná hořčice
1 lžička mletá sladká paprika
1 lžíce jemný kečup

Postup přípravy receptu

  1. Do misky si nakrájíme libovolné maso na opravdu malé kousky. Přidáme kečup, olej, solamyl, nastrouhanou cibuli, pepř, papriku, hořčici a sůl a vše pečlivě promícháme. Směs můžeme dochutit kořením nebo worcestrovou omáčkou. Naložené maso necháme jeden den stát v chladu

  2. Před samotným pečením přidáme k masu syrová vejce a pečlivě promícháme

  3. Na rozpálené pánvi s olejem pečeme směs po malých placičkách. Placky tvoříme v ruce tak, aby se maso od sebe nerozdělovalo

  4. Plzeňské tajemství v marinádě podáváme teplé se zeleninou a oblíbenou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!