Plzeňské tajemství v marinádě recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 1 lžíce olej 1 špetka sůl 2 ks vejce 2 lžíce solamyl 1 ks cibule 4 plátky maso 1 lžička pepř 1 lžička plnotučná hořčice 1 lžička mletá sladká paprika 1 lžíce jemný kečup
Postup Plzeňské tajemství v marinádě
Postup přípravy receptu
-
Do misky si nakrájíme libovolné maso na opravdu malé kousky. Přidáme kečup, olej, solamyl, nastrouhanou cibuli, pepř, papriku, hořčici a sůl a vše pečlivě promícháme. Směs můžeme dochutit kořením nebo worcestrovou omáčkou. Naložené maso necháme jeden den stát v chladu
Před samotným pečením přidáme k masu syrová vejce a pečlivě promícháme
Na rozpálené pánvi s olejem pečeme směs po malých placičkách. Placky tvoříme v ruce tak, aby se maso od sebe nerozdělovalo
Plzeňské tajemství v marinádě podáváme teplé se zeleninou a oblíbenou přílohou.