Pikantní tatarka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 ks cibule
1 sklenice majonéza
1 větvička kopr
2 ks nakládané okurky
1 lžička pikantní kečup
podle chuti
sůl
mletý bílý pepř
chilli koření

Postup přípravy receptu

  1. Okapané okurky nastrouháme na struhadle na jemno. Cibuli pokrájíme na co nejmenší kousky a kopr nasekáme na jemno.

  2. Okurky a cibuli opatrně smícháme s majonézou, přidáme nasekaný kopr nebo koření na tzaziky, lžičku pikantního kečupu, sůl, mletý bílý pepř a podle chuti chilli koření.

  3. Pikantní tatarku podáváme k různým grilovaným nebo smaženým masům či jako zálivku do zeleninových salátů. V uzavřené sklenici tatarka vydrží asi 3 týdny, ale u nás se po ní zapráší hned po prvním otevření.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!