Pikantní tatarka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 0 ks cibule 1 sklenice majonéza 1 větvička kopr 2 ks nakládané okurky 1 lžička pikantní kečup podle chuti sůl mletý bílý pepř chilli koření
Postup Pikantní tatarka recept
Postup přípravy receptu
-
Okapané okurky nastrouháme na struhadle na jemno. Cibuli pokrájíme na co nejmenší kousky a kopr nasekáme na jemno.
Okurky a cibuli opatrně smícháme s majonézou, přidáme nasekaný kopr nebo koření na tzaziky, lžičku pikantního kečupu, sůl, mletý bílý pepř a podle chuti chilli koření.
Pikantní tatarku podáváme k různým grilovaným nebo smaženým masům či jako zálivku do zeleninových salátů. V uzavřené sklenici tatarka vydrží asi 3 týdny, ale u nás se po ní zapráší hned po prvním otevření.