Pikantní rybičková pomazánka se zeleninou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 sklenice majonéza
2 dl voda
2 lžíce želatina
1 sklenice sterilovaná zelenina
2 ks nakládané feferonky
1 sklenice sterilovaná kapie
1 balení rybičky v tomatu
podle chuti
cukr
sůl
ocet
kečup
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu (nejvíce se osvědčila Moravanka), feferonky a kapie necháme důkladně okapat a všechny uvedené ingredience (včetně rybiček a oloupané velké cibule) pomeleme na masovém strojku. Sůl, pepř, cukr, ocet a kečup přidáme podle vlastního uvážení, tak jak to komu chutná. Pomazánku zjemníme majonézou.

  2. Želatinu zalijeme vlažnou vodou a necháme nabobtnat. Pak přidáme do směsi a promícháme.

  3. Pikantní rybičkovou pomazánku se zeleninou necháme v chladničce vychladit a pak použijeme na jednohubky.

  4. Nejlépe se nám osvědčila pro tento recept želatina zakoupená v lékárně, která lépe tuhne.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!