Pikantní masová směs do bramboráku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks paprika
1 ks cibule
7 ks žampiony
300 g vepřová kýta
200 g kuřecí játra
podle chuti
sůl
chilli koření
mletý černý pepř
cikánská omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Oloupanou cibuli s očištěnými středně velkými žampiony rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Papriku nakrájíme na nudličky. Vše dáme smažit na rozehřátou pánev s trochou oleje. Osolíme, opepříme, smažíme doměkka a poté vyjmeme.

  2. Během smažení si opláchneme a očistíme vepřové maso s kuřecími játry a nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme, přidáme podle chuti chilli koření a osmažíme doměkka. Do masa vmícháme již připravenou zeleninovou směs, zalijeme cikánskou omáčkou a pořádně promícháme.

  3. Pikantní masovou směs rozložíme na osmažené bramboráky a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!