Pikantní lososové filé recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
50 g máslo
1/2 ks citron
1 lžička grilovací koření
hladká mouka
1 lžíce chilli omáčka
2 ks filé z lososa s kůží

Postup přípravy receptu

  1. Pláty lososa i s kůží omyjeme a osušíme. Pokapeme citronovou šťávou, potřeme chilli omáčkou a mírně posypeme solí a grilovacím kořením. Koření do masa prsty zatlačíme. Necháme odležet alespoň 30 minut

  2. Poté na pánvi rozehřejeme máslo a lososa obalíme v hladké mouce. Po obou stranách osmahneme, až je maso zlatavé

  3. Na talíři posypeme pikantní lososové filé sušenou petrželkou a podáváme s bramborovým salátem, bramborovou kaší, vařenými

  4. " target="_blank" title="Pochoutky z nových brambor">brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!