Pikantní krůtí játra na fazolích recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
olej
sůl
1 konzerva červené fazole
3 ks červená cibule
mletý černý pepř
1 lžíce jemný kečup
600 g krůtí játra
5 ks sušená rajčata v oleji
1 ks čerstvá chilli paprika
hlladkolistá petrželová nať

Postup přípravy receptu

  1. Játra očistíme a nakrájíme na středně velké kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na proužky a česnek na plátky. Chilli papričku jemně nasekáme a okapaná sušená rajčata nakrájíme na nudličky. Fazole scedíme a necháme okapat. Petrželku nakrájíme najemno

  2. Na oleji necháme zpěnit cibuli, česnek a chilli papričku. Vmícháme játra, která opepříme a restujeme tak dlouho, dokud nebudou zcela propečená. Pak přidáme lžíci kečupu, nakrájená sušená rajčata a červené fazole. Vše ještě asi 3 - 5 minut za stálého míchání opékáme a dochutíme solí a petrželkou

  3. Pikantní krůtí játra rozdělíme na porce a podáváme s jasmínovou rýží nebo těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!