Panenka v krustě recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
1 lžíce hladká mouka
200 g anglická slanina
500 g vepřová panenka
400 g čerstvé zelené fazolky
podle chuti
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme dorůžova. Přidáme očištěné fazolky nakrájené na špalíčky, osolíme, opepříme a podusíme doměkka.

  2. Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, obalíme v mouce smíchané se solí a pepřem. Maso zprudka opečeme na oleji.

  3. Panenku v krustě rozdělíme na talíře a obložíme fazolkami. Panenku v krustě podáváme s brambory pečenými na plechu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!