Panenka v bylinkovém závoji recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
20 g máslo
bylinky
500 g špagety
50 g vlašské ořechy
600 g vepřová panenka
mletý černý pepř
300 g Florentská omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou panenku podle potřeby očistíme, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Na mírném ohni dopékáme ještě 15 minut. Pak maso vyndáme z pánve a necháme v alobalu odpočinout. Těsně před podáváním nakrájíme naso na plátky.

  2. Uvaříme špagety v dostatečném množství osolené vody.

  3. Bylinky a ořechy nasekáme na robno.

  4. V mikrovlnné troubě (lze i na mírném ohni) ohřejeme florentskou omáčku.

  5. Podáváme špagety spolu s krájeným masem a omáčkou, kterou posypeme ořechy a celé zdobíme bylinkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!