Pálivá rybí pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 plechovka tuňák ve vlastní šťávě
1 ks větší cibule
0.5 kelímku nízkotučný tvaroh
1 lžička francouzská pálivá hořčice
1 kelímek sýr cottage ve smetaně
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
nahrubo drcený pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na pomazánku použijeme větší cibuli, kterou oloupeme a nakrájíme na kostičky. Z tuňáka odlijeme polovinu šťávy.

  2. Cibuli s tuňákem vložíme do misky. Přidáme půlku tvarohu, cotagge ve smetaně a vymícháme. Ochutíme hořčicí, solí, mletým pepřem a čerstvě nahrubo nasekaným pepřem (můžeme použít i více druhů). Pepřem nešetříme.

  3. Pomazánku dobře spojíme a vychlazenou podáváme k pečivu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!