Orientální jehněčí maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.5 ks kapusta
4 lžíce sherry
150 ml kuřecí vývar
2 lžíce sezamové semínko
4 lžíce sezamový olej
1 lžíce strouhaný zázvor
1 ks čerstvá chilli paprička
700 g jehněčí plátek

Postup přípravy receptu

  1. Olej nalijeme do woku a rozehřejeme. Vmícháme zázvor a chilli. Přidáme jehněčí plátky a osmahneme 2 - 3 minuty po obou stranách, dokud nejsou hotové. Potom plátky jehněčího vyndáme.

  2. Ve woku rozehřejeme vývar a vaříme, než zbude polovina. Přidáme nakrájenou kapustu a vaříme 2 minuty. Pak přidáme jehněčí, papriku a sherry.

  3. Orientální směs jehněčího masa prohřejeme, přidáme sezamová semínka a promícháme.

  4. Orientální jehněčí maso podáváme pokud možno s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!