Orientální jehněčí maso recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 0.5 ks kapusta 4 lžíce sherry 150 ml kuřecí vývar 2 lžíce sezamové semínko 4 lžíce sezamový olej 1 lžíce strouhaný zázvor 1 ks čerstvá chilli paprička 700 g jehněčí plátek
Postup Orientální jehněčí maso recept
Postup přípravy receptu
-
Olej nalijeme do woku a rozehřejeme. Vmícháme zázvor a chilli. Přidáme jehněčí plátky a osmahneme 2 - 3 minuty po obou stranách, dokud nejsou hotové. Potom plátky jehněčího vyndáme.
Ve woku rozehřejeme vývar a vaříme, než zbude polovina. Přidáme nakrájenou kapustu a vaříme 2 minuty. Pak přidáme jehněčí, papriku a sherry.
Orientální směs jehněčího masa prohřejeme, přidáme sezamová semínka a promícháme.
Orientální jehněčí maso podáváme pokud možno s rýží.