Omeleta s čedarem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

8 ks vejce
8 lžic mléko
100 g čedar
podle chuti
sůl
petrželka
mletý pepř
podle potřeby
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Vejce s mlékem, pažitkou, nebo petrželkou, solí a pepřem vyšleháme dohladka.

  2. Ve větší pánvi na rozehřáté máslo nalijeme vajíčka. Pánev nakláníme, ať se vejce rozlijí po celé ploše pánve a přikryjeme. Po pár minutách omeletu pomocí poklice obrátíme, nasypeme strouhaný sýr a přikryjeme. Omeletu s čedarem necháme již jen prohřát.

  3. Hotovou omeletu s čedarem dáme na talíř, přehneme a můžeme podávat třeba s čerstvým rajčetem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!