Obložená ciabatta recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

sůl
1 ks rajče
1 balíček olivy
2 lžíce francouzská hořčice
olivový olej
2 lžíce vinný ocet
1 ks vejce natvrdo
sušená petrželka
1 balíček zelené fazolky
1 ks ciabatta

Postup přípravy receptu

  1. Ciabattu potřeme bylinkovým máslem, obložíme zelenými fazolkami, vajíčkem natvrdo, rajčetem, olivami a zakapeme dresinkem

  2. Dresink vyrobíme takto: Metličkou v misce rozšleháme hořčici s vinným octem a troškou soli. Za stálého šlehání přiléváme po troškách olivový olej, až vznikne středně hustá směs, kterou dochutíme podle potřeby solí a můžeme přidat trochu sušené petrželky

  3. Obložená ciabatta chutná nejlépe k večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!