Naše rajská s hovězím recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 plátky hovězí maso
omáčka
3-7 lžic cukr
3-6 lžic olej
1 l voda
6 ks bobkový list
10 kuliček nové koření
6 lžic polohrubá mouka
5 kuliček celý pepř
1 plechovka rajský protlak

Postup přípravy receptu

  1. Z oleje a polohrubé mouky uděláme jíšku. Pomalu začneme přilévat vodu a podle chuti můžeme přidat i cukr nebo citron, koření (bobkový list 3x, nové koření 5x, celý pepř 5x) a poté přidáme rajský protlak.

  2. Maso si připravíme asi 1 hodinu dopředu. Hovězí maso očistíme a dáme vařit do tlakového hrnce. Přidáme koření (bobkový list 3x, nové koření 5x). Hovězí maso necháme změknout. Už můžeme jen prostřít a najíst se dobré rajské omáčky.

  3. Naši rajskou s hovězím podáváme třeba s knedlíkem nebo kolínky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!