Nádivka z bílé klobásy recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1-2 lžíce olej
sůl
100-150 ml mléko
1 ks cibule
tymián
2-3 ks houska
mletý bílý pepř
2-3 ks vinná bílá klobása

Postup přípravy receptu

  1. Housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Necháme housky nasáknout.

  2. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Rozpálíme si pánev, přidáme olej a cibulku orestujeme dozlatova. Necháme ji vychladnout.

  3. Nasáklé kostky rozetřeme vidličkou. Do připravené housky vymačkáme klobásu, vychladlou restovanou cibulku a vše pečlivě zamícháme. Nádivku ochutíme solí a pepřem, tymiánem a můžeme přidat nakrájenou petrželku.

  4. Nádivkou plníme připravené maso.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!