Nádivka z bílé klobásy recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1-2 lžíce olej sůl 100-150 ml mléko 1 ks cibule tymián 2-3 ks houska mletý bílý pepř 2-3 ks vinná bílá klobása
Postup Nádivka z bílé klobásy recept
Postup přípravy receptu
-
Housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Necháme housky nasáknout.
Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Rozpálíme si pánev, přidáme olej a cibulku orestujeme dozlatova. Necháme ji vychladnout.
Nasáklé kostky rozetřeme vidličkou. Do připravené housky vymačkáme klobásu, vychladlou restovanou cibulku a vše pečlivě zamícháme. Nádivku ochutíme solí a pepřem, tymiánem a můžeme přidat nakrájenou petrželku.
Nádivkou plníme připravené maso.