Velikonoční nádivka z toustů recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
vejce
petrželka
mléko
cibule
mletý černý pepř
světlý toustový chléb Penam

Postup přípravy receptu

  1. Toustový chléb v míse zalijeme mlékem a necháme 15 minut uležet. Cibuli a petrželku nakrájíme nadrobno

  2. Na pánvičce opečeme cibuli dozlatova. K chlebu přidáme vejce, nakrájenou petrželku, opečenou cibuli, sůl a pepř. Prsty směs důkladně promícháme, aby se jednotlivé složky hezky promíchaly

  3. Hotové těsto vložíme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme dozlatova

  4. Velikonoční nádivku z toustů ihned podáváme na sváteční stůl k jídlu

  5. Zdroj: Penam/MEDEA


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!