Mramorová čokoláda recept
Apetit Recepty cukrovíSuroviny na recept
-
1 balení hořká čokoláda
0,5 balení bílá čokoláda
1 balení mléčná čokoláda
1 balení Pedro kyseláci
Postup Mramorová čokoláda
Postup přípravy receptu
-
Připravíme si menší nízký plech a vyložíme ho pečícím papírem
V horké lázni si společně rozpustíme hořkou a mléčnou čokoládu do hladké konzistence, směs nalijeme na plech a rozetřeme do požadovaného tvaru. Stejným způsobem rozehřejeme bílou čokoládu, kterou ve vlnovkách nalijeme na hořkou-mléčnou směs. Vidličkou vytvoříme mramorování. Pedro kyseláky rozkrájíme na třetiny, nasypeme je na čokoládu a jemně přitlačíme
Mramorovou čokoládu vložíme do lednice a necháme vychladit do úplného zatuhnutí
Mramorovou čokoládu nalámeme na dílky a podáváme jako cukroví nebo sladkou chuťovku.