Minutkový gulášek recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
2 lžíce olej
sůl
2 ks cibule
2 lžičky hladká mouka
citronová šťáva
600 g rybí filé
750 g barevná paprika
na ozdobu
1 ks pórek
podle chuti
vývar z masoxu
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
mletá pálivá paprika
Postup Minutkový gulášek recept
Postup přípravy receptu
-
Rybí maso nakrájíme na kostky, zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet.
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné a na proužky nakrájené barevné papriky. Vše osmahneme, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a asi 10 minut podusíme. Přidáme rybí maso, poprášíme moukou, přidáme ještě vývar a společně dusíme doměkka. Opatrně mícháme.
Hotový minutkový gulášek rozdělíme na porce a posypeme na kroužky nakrájeným pórkem. Minutkový gulášek podáváme s chlebem nebo s bílým pečivem.