Minutkový gulášek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
sůl
2 ks cibule
2 lžičky hladká mouka
citronová šťáva
600 g rybí filé
750 g barevná paprika
na ozdobu
1 ks pórek
podle chuti
vývar z masoxu
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Rybí maso nakrájíme na kostky, zakapeme citronovou šťávou a necháme odležet.

  2. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné a na proužky nakrájené barevné papriky. Vše osmahneme, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a asi 10 minut podusíme. Přidáme rybí maso, poprášíme moukou, přidáme ještě vývar a společně dusíme doměkka. Opatrně mícháme.

  3. Hotový minutkový gulášek rozdělíme na porce a posypeme na kroužky nakrájeným pórkem. Minutkový gulášek podáváme s chlebem nebo s bílým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!