Minutková masová směs recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
2 lžíce kečup
1 ks velká cibule
2 lžíce sterilovaný hrášek
2 lžičky mletá sladká paprika
2 plátky hovězí roštěná
1 lžička mletá pálivá paprika
1/2 ks sterilovaná kapie

Postup přípravy receptu

  1. Plátky roštěnek očistíme od blan, omyjeme a osušíme. Lehce je naklepeme a nakrájíme na nudličky. Potřeme olejem a necháme odležet v chladu

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Kapii nakrájíme na nudličky. Hrášek necháme okapat

  3. Na oleji zpěníme cibulku, opaprikujeme podle chuti a přidáme maso. Za stálého míchání opékáme asi 3 minuty. Potom přidáme nakrájenou kapii a kečup. Podusíme asi 1 minutu a vsypeme hrášek. Podle chuti osolíme

  4. Masovou směs prohřejeme a ihned podáváme

  5. Minutkovou směs z roštěnek a zeleniny servírujeme s hranolky nebo rýží. Zdobíme čerstvými bylinkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!