Milánské špagety po česku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

8 stroužků česnek
4 ks cibule
20 dkg sýr
podle chuti
1 lžíce sůl
2 lžíce kečup
1 kg mleté maso
1 plechovka rajský protlak
1 balíček mražená zelenina
1 lžička mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Propláchneme mleté maso a oloupeme cibuli nebo pórek a česnek.

  2. Cibuli nebo pórek propláchneme a nakrájíme najemno a osmahneme dozlatova. Po usmažení cibulky přidáme propláchnuté mleté maso a zalijeme vodou a udusíme.

  3. Zatímco dusíme mleté maso, vezmeme hluboký talíř a dáme do něj protlak a rozdrcený česnek, trochu kečupu a plechovku vypláchneme a nalijeme do hlubokého talíře.

  4. Když je maso podušené, přidáme pepř, směs z talíře a osolíme. Chvilku společně povaříme a můžeme podávat.

  5. Milánské špagety po česku můžeme podávat s těstovinami, rýží, knedlíky a brambory. Podáváme tak, že nandáme přílohu, omáčku a posypeme strouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!