Tradiční páteční jídlo recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
mletý pepř
polévkové koření
3 ks kuřecí prso
sáčky s příchutí z polévky
4 balíčky čínská polévka

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky cca.2x2 cm a zprudka osmažíme na oleji. Poté zalijeme trochou vody a necháme na mírném plameni cca.10 min dusit

  2. Mezitím vsypeme nudle z čínských polévek do zvláštní nádoby s pokličkou a podle chuti doplníme příchutěmi z těchto polévek. Nudličky nadrobíme na drobné části a zalijeme vodou tak, aby pak žádná voda nezbyla a nudle byly přesto měkké

  3. Až se nám z masa vyvaří voda a vyvoří se pikantní sos, sejmeme nádobu z ohně a dosypeme měkké nudličky. Poté promícháme a necháme 5 minut odstát

  4. Tradiční páteční jídlo rozdělíme na porce a podáváme jak jinak než v pátek.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!