Milánské řízky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
4 lžíce strouhanka
2 dl kečup
3 lžíce olivový olej
150 g strouhaný sýr
2 lžičky drcený kmín
mletý černý pepř
4 plátky telecí řízek
příloha
máslo
špagety
čerstvá pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Telecí plátky zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, okmínujeme a obalíme v jemně prosáté strouhance.

  2. V pánvi na rozehřátém oleji plátky z obou stran prudce opečeme.

  3. Plátky telecího masa přeložíme na rozehřátou mísu, posypeme strouhaným sýrem a přelijeme ohřátým kečupem.

  4. Jako přílohu si podle návodu uvaříme špagety v osolené vodě. Pažitku najemno nasekáme.

  5. Milánské řízky podáváme s vařenými špagetami, které pokapeme máslem a posypeme drobně nakrájenou pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!