Medvědí česnek na grilu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce extra panenský olivový olej
1 svazek medvědí česnek
podle chuti
hrubá sůl
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Gril předehřejeme na středně vysokou teplotu. Medvědí česnek omyjeme pod tekoucí vodou a ořežeme kořenové vlasy. Vložíme do mísy a pokapeme olivovým olejem. Přidáme sůl a pepř a dobře promícháváme, dokud česnek není rovnoměrně pokrytý kořením.

  2. Medvědí česnek položíme v jedné vrstvě na gril, snížíme teplotu na střední úroveň a po dobu 1 až 2 minuty grilujeme na každé straně.

  3. Medvědí česnek připravený na grilu podáváme teplý jako přílohu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!