Masový toast na způsob tataráku recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
-
4 stroužky česnek
česnek
olej
sůl
2 lžíce majonéza
6 plátků chleba
mletý bílý pepř
chilli koření
mletá sladká paprika
3 lžíce sladký kečup
1 lžička worcesterová omáčka
mletý černý pepř
1 ks velká červená cibule
300 g mleté zadní hovězí maso
nať pórku
Postup Masový toast na způsob tataráku
Postup přípravy receptu
-
Mleté hovězí maso promícháme s majonézou, pepřem, solí a nasekanou chilli paprikou. Necháme odležet v chladu asi 30 minut
Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Nať pórku očistíme a nakrájíme na kolečka
Chleba nakrájíme na plátky, které opečeme na oleji. Topinky potřeme stroužkem česneku
V hlubší pánvi necháme na oleji zpěnit cibulku a česnek. Vložíme mleté hovězí maso a dusíme doměkka. Když šťáva vysmahne, dochutíme směs kečupem a worcestrem. Podle chuti ještě vmícháme mletý bílý pepř, sladkou mletou papriku, chilli koření a podle potřeby přisolíme
Masovou směs podáváme s topinkou a zdobíme pokrájeným pórkem.