Masová směs z roštěné recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 3 stroužky česnek olej sůl 1 ks pórek 4 lžíce olivový olej 6 lžic sladký kečup mletý černý pepř 4 plátky hovězí roštěná 50 ml bílé suché víno 2 lžičky ostrá hořčice 4 lžíce worchesterová omáčka 25 g čerstvý strouhaný zázvor
Postup Masová směs z roštěné
Postup přípravy receptu
-
Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme do mísy, promícháme s olejem, pepřem, hořčicí a nastrouhaným čerstvým zázvorem. Přidáme kečup, worchester a necháme v chladu rozležet asi 1 hodinu
Pórek očistíme a nakrájíme na jemná kolečka. Česnek oloupeme a prolisujeme
Na oleji zprudka opečeme naložené maso, vmícháme prolisovaný česnek, teplotu zmírníme a přidáme nakrájený pórek. Vše podlijeme vínem, krátce podusíme a odstavíme z tepla
Masovou směs z roštěné podáváme s rýží nebo opékaným bramborem a čerstvou zeleninou.