Maďarská bramboračka recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

50 g slanina
sůl
5 ks brambory
1 ks cibule
1 l voda
vegeta
100 g vysočina
hladká mouka
kořenová zelenina
mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme na kostičky. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, kořenovou zeleninu na kolečka, brambory na kostičky

  2. V hrnci slaninu vyškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a zeleninu. Vše opečeme, zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme papriku, sůl a brambory. Zalijeme vodou a vaříme téměř doměkka. Potom přidáme nakrájenou vysočinu a maďarskou bramboračku dovaříme. Podle chuti ji osolíme

  3. Maďarskou bramboračku podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!