Letní tuňáková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
1 ks cibule
2 lžičky majonéza
2 plechovky tuňák
2 lžičky plnotučná hořčice
1 balení tavený sýr
1 špetka mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy vyklopíme 2 konzervy tuňáka, já používám tuňáka Rio mare. Jednu menší cibulku nebo půlku větší nakrájíme nadrobno a vsypeme do mísy. Přidáme dvě čajové lžičky plnotučné hořčice.

  2. Podle chuti můžeme přidat 1 balení taveného sýra (smetanito). Dále přidáme 1 špetku soli a pepře. Nakonec přidáme 2 lžičky majonézy. Můžeme doplnit nakrájenou pažitkou. Pomazánku pořádně promícháme.

  3. Letní tuňákovou pomazánku můžeme podávat s předem rozpečeným pečivem, například rohlíkem, chlebem nebo bagetou. Je to krásně křupavé a moc dobré!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!