Lehký borůvkový dezert recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

500 ml mléko
5 dkg cukr krupice
25 dkg borůvky
1 balíček vanilkový cukr
20 dkg cukrářské piškoty
25 dkg polotučný tvaroh
1 balíček vanilkový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Do 4 sklenic nebo misek rozdělíme omyté borůvky a na ně navrstvíme nalámané cukrářské piškoty.

  2. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink podle návodu na obalu. Do vlažného pudinku vmícháme tvaroh, vanilkový cukr a dosladíme podle chuti.

  3. Pudinkovou směs nalijeme do misek a ozdobíme borůvkami.

  4. Lehký borůvkový dezert podáváme jako lahodnou sladkost k různým příležitostem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!