Labužnická makrela recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks makrela
omáčka
sůl
1 kelímek jogurt
100 ml smetana
mandle
pepř
nádivka
1 lístky rozmarýn
1 lístky nasekaná petrželka
1 špetka sůl a pepř
1 ks cibule krájená nadrobno
1 ks rajče nakrájené nadrobno

Postup přípravy receptu

  1. Makrelu pokapeme citronovou šťávou a naplníme následující náplní: 1 cibuli nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět, přidám ena kostičky pokrájená rajčata, petržel, pepř, sůl, rozmarýn.

  2. Naplněnou makrelu převážeme potravinářským provázkem, aby nádivka nevytekla a dáme grilovat.

  3. Z jogurtu a smetany připravíme omáčku, smícháme s mandlemi, osolíme, opepříme.

  4. Hotovou labužnickou makrelu podáváme s omáčkou z jogurtu a smetany.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!