Kuřecí šoulet speciál recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 kostka bujón 175 g předvařený hrách 50 g mražená cibule 200 g mleté drůbeží maso 200 g mražené kroupy podle chuti majoránka podle potřeby stolní olej
Postup Kuřecí šoulet speciál recept
Postup přípravy receptu
-
Do hrnce dáme předvařený hrách, zalijeme vodou a necháme vařit. Nesolíme. Když je hrách měkký, přidáme mraženou cibuli, mražené kroupy a bujón. Mražené kroupy jsou na dřívějším receptu - Mražené kroupy. Nyní osolíme.
Vše necháme vařit a přidáme mleté drůbeží maso. Ke konci vaření přidáme stolní olej a 5 minut před koncem majoránku. Kuřecí šoulet necháme dojít.
Kuřecí šoulet speciál podáváme jako teplé hlavní jídlo.