Kuřecí šoulet speciál recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kostka bujón
175 g předvařený hrách
50 g mražená cibule
200 g mleté drůbeží maso
200 g mražené kroupy
podle chuti
majoránka
podle potřeby
stolní olej

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce dáme předvařený hrách, zalijeme vodou a necháme vařit. Nesolíme. Když je hrách měkký, přidáme mraženou cibuli, mražené kroupy a bujón. Mražené kroupy jsou na dřívějším receptu - Mražené kroupy. Nyní osolíme.

  2. Vše necháme vařit a přidáme mleté drůbeží maso. Ke konci vaření přidáme stolní olej a 5 minut před koncem majoránku. Kuřecí šoulet necháme dojít.

  3. Kuřecí šoulet speciál podáváme jako teplé hlavní jídlo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!