Kuřecí salát Santa Anna recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce olej
0.5 lžičky sůl
0.5 hrnku cibule
0.3 lžičky pepř
0.4 hrnku medu
0.4 hrnku vinný ocet
180 g kuřecí maso
0.5 hrnku sladké červené papriky
0.5 hrnku hub
4 l hrnec špenátových listů
0.5 hrnku ředkviček
Příprava dresinku
1 lžička dobromysl
0.2 lžičky cayennský pepř

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a marinujeme v 1/4 hrnku dresinku přes noc. Marinádu scedíme a uschováme. Maso osmažíme zprudka na pánvi. Přidáme na nudličky nakrájené papriky, na jemno nakrájenou cibuli a houby, uschovanou marinádu a smažíme další minutu. Přidáme špenát a smažíme jen dokud mírně nezvadne. Nakonec přidáme posekané ředkvičky. Podáváme se zbylým dresinkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!