Kuřecí ragú recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
1 balíček máslo
20 dkg šunka
1 ks kuře
1 balíček eidam
20 dkg žampiony
400 ml smetana ke šlehání
příloha
1 balíček toustový chléb

Postup přípravy receptu

  1. Očistíme a omyjeme si menší kuře a dáme jej vařit. Až bude hotové, necháme ho vychladit. Pak z kuřete omyjeme maso.

  2. Mezitím si nakrájíme šunku, žampiony a dáme osmažit. Vlijeme smetanu a uvedeme do varu, přidáme máslo a obrané kuřecí maso bez kůže. Dále už jen směs zahustíme trochou hladké mouky a osolíme.

  3. Připravíme si malé misky na zapékání, naplníme je. Navrch dáme plátek sýru a dáme to vše zapéct. Opečeme si kousky toustových chlebů.

  4. Zapečené kuřecí ragú ihned podáváme s toustovým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!