Kuřecí prsa po maďarsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
1-2 ks cibule
200 g kysaná smetana
4 ks kuřecí prso
200 g sterilované zelí
podle chuti
sůl
kmín
mletý pepř
mletá sladká paprika
na obalení
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa na povrchu několikrát nařízneme. Osolíme je, okořeníme a zlehka obalíme v mouce.

  2. Na směsi oleje s máslem zlehka osmahneme očištěnou a nakrájenou cibuli. Přidáme kuřecí prsa a po obou stranách je opečeme. Vmícháme sterilované zelí a společně dusíme doměkka. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a již jen krátce prohřejeme.

  3. Kuřecí prsa po maďarsku podáváme s houskovými knedlíky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!