Kuřecí plátky s medem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
3 lžíce med
1 kostka masox
3 lžíce sójová omáčka
4 ks kuřecí řízek
3 lžíce dezertní víno
podle chuti
glutasol

Postup přípravy receptu

  1. Z medu, sójové omáčky, dezertního vína a masochu si připravíme marinádu.

  2. Kuřecí maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Připravené maso naložíme na hodinku na marinády. Rozehřejeme si troubu, maso přeložíme do pekáčku a nezakryté pečeme na občasného přelévání marinádou.

  3. Před dopečením maso přisolíme glutasolem.

  4. Podáváme s dušenou rýží nebo čínskými nudlemi a přeléváme vypečenou šťávou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!