Kuřecí Cordon Bleu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
4 plátky šunka
8 plátků kuřecí prsa
mletý pepř
pikantní kečup
4 plátky 45% sýr
na obalení
1 ks vejce
strouhanka
mléko
hladká mouka
podle potřeby
sádlo na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a po jedné straně potřeme pikantním kečupem. Poklademe sýrem a šunkou, znovu potřeme pikantním kečupem a zakryjeme dalším plátkem masa.

  2. Takto připravené kuřecí řízky Cordon Bleu sepneme párátkem, obalíme v hladké mouce, vejci rozšlehaném s trochou mléka a ve strouhance.

  3. Kuřecí řízky smažíme v rozpáleném sádle po obou stranách.

  4. Kuřecí Cordon Bleu podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!