Kuřecí čína podle malého gurmána recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 hrnky zelenina koření 20 ml sójová omáčka 2 ks kuřecí plátek příloha máslo 2 balíčky rýže nebo čínské nudle
Postup Kuřecí čína podle malého gurmána recept
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí plátky nakrájíme na nudličky nebo kostičky a na pánvi osmažíme. Maso můžeme předem namarinovat v sójové omáčce s čínským kořením nebo jen osolit a opepřit.
Podle návodu na obalu dáme uvařit rýži nebo čínské nudle. Přílohu volíme podle chuti.
Mraženou nebo čerstvou nakrájenou zeleninu uvaříme nebo osmahneme na másle.
Kuřecí maso rozdělíme na talíře, stejně tak porci rýže (čínských nudlí) a zeleniny.
Kuřecí čínu podle malého gurmána podáváme jako teplý hlavní chod. Můžeme zkusit jíst čínskými hůlkami. Zdobíme podle vlastní fantazie.