Kuřecí čína podle malého gurmána recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 hrnky zelenina
koření
20 ml sójová omáčka
2 ks kuřecí plátek
příloha
máslo
2 balíčky rýže nebo čínské nudle

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí plátky nakrájíme na nudličky nebo kostičky a na pánvi osmažíme. Maso můžeme předem namarinovat v sójové omáčce s čínským kořením nebo jen osolit a opepřit.

  2. Podle návodu na obalu dáme uvařit rýži nebo čínské nudle. Přílohu volíme podle chuti.

  3. Mraženou nebo čerstvou nakrájenou zeleninu uvaříme nebo osmahneme na másle.

  4. Kuřecí maso rozdělíme na talíře, stejně tak porci rýže (čínských nudlí) a zeleniny.

  5. Kuřecí čínu podle malého gurmána podáváme jako teplý hlavní chod. Můžeme zkusit jíst čínskými hůlkami. Zdobíme podle vlastní fantazie.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!