Krůtí s nivou a mandlemi recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
sůl a pepř
50 g mandlové lupínky
voda na podlití
150 g sýr niva
500 g krůtí prsa
worchesterová omáčka
příloha
hranolky
na ozdobu
tatarská omáčka
sterilovaná zelenina

Postup přípravy receptu

  1. Na nudličky nakrájené maso zakápneme worcestrovou omáčkou, opepříme, osolíme a na rozpáleném oleji za stálého míchání zvolna opékáme.Podle potřeby podléváme vodou.

  2. Když je maso měkké přidáme mandlové lupínky a rozdrobenou nivu, promícháme a můžeme podávat. Krůtí s nivou a mandlemi je nejlepší s bramborovými hranolky.

  3. Bramborové hranolky a maso obložíme sterilovanou okurkou, žampióny, kapií a čerstvým chery rajčátkem a podobně,podle chuti.

  4. K hotovému pokrmu přidáme i tatarku kterou ozdobíme lístkem kudrnky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!