Krůtí nudličky na zelenině recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1,5 lžíce kečup
vegeta
1 - 2 lžičky olivový olej
voda na podlití
mletý černý pepř
1 ks krůtí řízek
sušený česnek
2 - 3 ks mražená zeleninová směs (hrášek, kukuřice, mrkev)

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí řízek omyjeme a nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme, zalijeme olejem a přidáme sušený česnek. Takto naložené maso necháme odležet přes noc

  2. Rozpálíme pánev, na kterou vhodíme maso a necháme zatáhnout doběla. Přidáme zeleninovou směs, zasypeme vegetou, přidáme kečup a promícháme. Podlijeme vodou a přikryjeme. Krůtí nudličky se zeleninou necháme asi 10 minut podusit, až se voda úplně odpaří

  3. Krůtí nudličky na zelenině podáváme ještě teplé třeba s rýží, vařeným bramborem nebo jen pečivem. Kdo drží dietu, podává bez přílohy.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!