Králík pečený na hořčici recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
4 ks cibule
1 sklenka plnotučná hořčice
500 g králičí maso
podle potřeby
olej
masový vývar
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Králičí maso očistíme, omyjeme a osušené potřeme důkladně hořčicí a nasolíme.

  2. Troubu předehřejeme na 200 °C.

  3. Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

  4. Na dno zapékací misky kápneme několik kapek oleje a rozetřeme. Na to poklademe cibuli s česnekem, navrstvíme králičí maso v hořčici.

  5. Během pečení podléváme masovým vývarem a pečeme dozlatova.

  6. Králíka pečeného na hořčici podáváme s bramborovým knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!