Králík na worcestru recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce olej
3 ks cibule
1 ks králík
0.5 lžičky mletý pepř
2 lžíce hladká mouka
1 ks Hera
4 lžíce worcestrová omáčka
1 lžíce mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Do pekáčku vložíme rostlinný tuk a 2 - 3 cibule nakrájené na kostičky.

  2. Králíka naporcujeme a potřeme marinádou vymíchanou z worcestrové omáčky a koření.

  3. Na cibuli položíme jednotlivé porce králíka, které jsme potřeli marinádou. Podlijeme 1/4 l vody a pečeme dozlatova. Když je maso měkké, vyjmeme jej a omáčku zahustíme moukou. Vložíme zpět prohřát maso.

  4. Králíka na worcestru podáváme s knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!