Kotlety v zelenině recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g hrášek
1 stroužek česnek
paprika
solamyl
250 ml smetana
2 ks mrkev
2 ks cibulky
sůl a pepř
olej na smažení
1 ks žlutá paprika
450 g vepřové kotlety

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky a obalíme v solamylu. Zeleninu musíme také očistit a poté ji nakrájíme na drobné kousky. Dále prolisujeme česnek.

  2. Na pánvi wok rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme po obou stranách. Maso osolíme a opepříme a vyjmeme z pánve. Na rozpálenou pánev ihned vložíme zeleninu, podusíme, přilijeme smetanu a necháme přejít varem. Maso vložíme do této omáčky a prohřejeme.

  3. Na talíře klademe plátky masa a kopečky rýže. Vše nakonec přelijeme omáčkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!