Klasický tuňákový salát s červenou cibulkou a vařenými vejci recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

sůl
4 ks vejce
pepř
1 ks červená cibule
extra panenský olivový olej
nakládané kapary
2 konzervy tuňák Rio Mare Sole
1 ks košťál řapíkatého celeru

Postup přípravy receptu

  1. 1. Cibuli nakrájíme na kolečka a namočíme ji v osolené vodě, aby byla lépe stravitelná. Vejce uvaříme natvrdo, slijeme a oloupeme

  2. 2. Zatímco se vaří vejce, jemně nakrájíme celer, přidáme kapary, olej a hodně soli. Uvařená vejce nakrájíme na plátky. Vejce, slitého tuňáka (nakrájeného na kousky) a cibulku přidáme k celeru

  3. 3. Hotový salát jemně promícháme, ochutíme spoustou čerstvě mletého pepře a podáváme

  4. Partnerem receptu je Rio Mare


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!