Kaviár z baklažánů recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
600 g lilek
2 ks cibulová nať
podle chuti
sůl
petrželka
bazalka
mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Lilky očistíme. Rozpálíme si pánev a baklažány na suché pánvi opečeme ze všech stran. Pak je vyndáme.

  2. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Petrželku, bazalku a cibulovou nať opereme a nasekáme najemno.

  3. Opečené baklažány oloupeme a dužinu nakrájíme na kousky. Směs osolíme, opepříme a vmícháme nakrájenou cibuli, petrželku a bazalku. Kaviár promícháme a rozložíme na mísu, posypeme cibulovou natí a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!