Karbanátky ze slepice recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
1 ks vejce
2 ks houska
1 ks slepice
olej na smažení
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
na obalení
strouhanka
podle potřeby
mléko
Postup Karbanátky ze slepice recept
Postup přípravy receptu
-
Slepici vykostíme. Maso důkladně omyjeme, osušíme a poté umeleme najemno.
Housky nakrájíme na drobné kostičky a rozmočíme je v mléce. Housky přidáme k umletému slepičímu masu. Do základu rozklepneme vejce, podle chuti osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
Z karbanátkového těsta tvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance.
Připravené karbanátky ze slepice smažíme dozlatova na oleji.
Zlatavé karbanátky ze slepice podáváme