Jogurtový vlašský salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
100 g majonéza
100 g bílý jogurt
3 ks sterilovaná okurka
3 ks vejce natvrdo
mletý černý pepř
250 g měkký salám
1 ks pomazánkové máslo
2 ks smetanový tavený sýr
2 ks červené kapie

Postup přípravy receptu

  1. Pomazánkové máslo, sýry, majonézu a jogurt důkladně promícháme a utřeme.

  2. Salám,okurky a kapie nakrájíme na jemné nudličky. Vejce a cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

  3. Do jogurtové směsi vsypeme nakrájená vejce, okurky, salám, kapii a cibuli, rozmícháme a podle chuti osolíme a opepříme.

  4. Salát pojídáme s pečivem nebo mažeme na jednohubky nebo chlebíčky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!