Jemná rybí pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžička sůl
2 ks cibule
1 lžička mletý černý pepř
2 lžičky grilovací koření na ryby
120 g rybí salát v majonéze
1 konzerva ryby Saira
250 g Rama máslová
na ozdobu
kadeřavá petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli očistíme a nasekáme. Dáme ji do misky spolu s obsahem rybiček Saira. Přidáme rybí salát, máslovou Ramu a nakonec vše ochutíme solí, pepřem a grilovacím kořením.

  2. Vše rozmixujeme na konzistenci pomazánky, ne na pěnu. Jemnou rybí pomazánku dáme na 30 minut vychladit nebo rovnou mažeme na chleba.

  3. Jemnou rybí pomazánku zdobíme kadeřavou petrželkou nebo pórkem. Nezdobíme však citronem, ten přebije chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!