Jemná drůbeží pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
100 g máslo
1-2 lžíce petrželka kudrnka
200 g pečené drůbeží maso
na ozdobu
vejce
pomeranč
sladkokyselá okurka
drůbeží šunka

Postup přípravy receptu

  1. Drůbeží maso umeleme na jemno a našleháme se změklým máslem. Pomazánku smícháme s jemně nasekanou petrželkou a podle chuti osolíme.

  2. Jemnou drůbeží pomazánku podáváme na čerstvém bílém pečivu a zdobíme kolečkem uvařeného vajíčka nebo vějířkem sladkokyselé okurky. Ke zdobení chlebíčků s jemnou drůbeží pomazánkou můžeme použít i plátek pomeranče nebo na nudličky nakrájenou šunku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!