Jehněčí kotlety s tymiánem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 lžíce olej 300 g brambory 2 dl mléko 50 g mozzarella 3 ks jehněčí kotleta 3 lžíce světlá hotová jíška Knorr 3 lžíce Rama Créme Bonjour (kostky) podle chuti sůl tymián mletý černý pepř
Postup Jehněčí kotlety s tymiánem recept
Postup přípravy receptu
-
Brambory umyjeme a nakrájíme je na plátky. Chvíli povaříme s mlékem a kořením. Potom přidáme světlou zápražku a vaříme další 2 minuty.
Zapékací mísu vymažeme Ramou Créme Bonjour kostkou a do ní vsypeme brambory. Posypeme nastrouhaným sýrem mozzarella a zapékáme 20 minut při 200 °C.
Jehněčí kotlety okořeníme a opečeme zprudka po obou stranách na oleji. Vybereme kotlety z pánve a přidáme do výpeku 3 lžíce vody. Minutu povaříme, abychom získali šťávu.
Jehněčí kotlety s tymiánem podáváme s opečenými bramborami.