Jáhlové rizoto se špenátem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
50 g jáhly
podle potřeby
máslo
špenát
podle chuti
růžový pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky a osmahneme na másle nebo oleji. Mezitím dáme vařit jáhly (na 1 porci zhruba 50 g).

  2. Na pánev k osmahnuté cibuli vložíme špenát podle chuti a na pár minut necháme osmahnout. Do špenátu přidáme uvařené jáhly a zhruba 5 minut necháme na pánvi, ať se chutě spojí.

  3. Jáhlové rizoto se špenátem okořeníme růžovým pepřem a můžeme podávat. Jako oblohu k pokrmu můžeme přidat cherry rajčata nebo jakoukoliv jinou zeleninu podle vlastního uvážení.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!