Indické maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžičky sůl
1 ks cibule
sádlo
1 ks citron
1 lžička cukr krupice
0.3 lžičky chilli
1-1 kg králičí nebo vepřové maso
0.3 lžičky zázvor, tymián a strouhaný muškátový oříšek
příloha
olej
2 ks cibule

Postup přípravy receptu

  1. Šťávu z 1 citronu, cukr, nadrobno nakrájenou cibuli, bylinky a koření dobře promícháme.

  2. Maso pokrájíme na nudličky, promícháme se směsí a necháme 1 den odležet. Druhý den opečeme na sádle.

  3. Zvlášť na oleji osmažíme 2 cibule pokrájené na kolečka.

  4. Cibuli smícháme s masem a v troubě dopečeme.

  5. Indické maso podáváme s opečenými brambory nebo rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!