Hovězí závitky na červeném víně recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

500 ml červené víno
sardelová pasta
500 g hovězí plátky
nádivka
2 ks paprika (zelená)
500 g bílá vinná klobása

Postup přípravy receptu

  1. Plátky hovězího dobře rozklepeme, lehce osolíme, opepříme a potřeme sardelovou pastou.

  2. Připravíme si nádivku. Papriky očistíme a nakrájíme na kostičky. Vložíme je do mísy a vymačkáme k nim náplň z bílých klobás. Nádivku důkladně promícháme a plníme jí hovězí plátky. Tvarujeme závitky.

  3. Vyrobené závitky prudce opečeme na oleji a za stálého podlévání červeným vínem dusíme doměkka.

  4. Podáváme přelité výpekem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!